Sådan rådgiver vi dig

Vi er advokater med speciale i familie- og arveret. Vi arbejder derfor stort set alene med sager inden for dette område, hvorfor vi har en solid erfaring med alle familieretlige problemer. Gennem et intensivt kendskab til lovene og hvordan lovene anvendes i praksis, hjælper vi dig med at udarbejde et testamente der er skræddersyet til dig og som er fremtidssikret.

 

Under hele forløbet er i til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail

Få et klæd-på-møde og få overblik over din sag

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Bliv klædt på og få et godt overblik over din sag til en fast lav pris på 3.300 kr. inkl. moms. Mødet tager op til 1,5 time og kan enten afvikles elektronisk eller ved fysisk møde på vores kontor i København.

TESTAMENTE

Et testamente er et dokument, hvori du kan viderebringe en række bestemmelser omkring hvordan din arv skal overgå til dine efterladte. Disse bestemmelser omhandler fordeling af arv, hensigt om overdragelse af forældremyndighed, hvorvidt arven skal være særeje og valg af bobestyrer til behandling af dødsbo. 

 

Det er både muligt at oprette et testamente selv eller at oprette et gensidigt testamente, hvor to personer inkluderer hinanden.

 

Et testamente kan udformes således, at skifteretten altid vil få viden om det ved din død. Dette kaldes et notartestamente. Det kan dog også laves på den måde, at testamentet skal blive kendt efter din død ved, at nogen gør opmærksom på at det findes. Dette kaldes et vidnetestamente. 

 

Du kan frit tilbagekalde og ændre dit testamente ved at oprette et nyt testamente og tilbagekalde det gamle, medmindre du har angivet andet i testamentet.

 

Vores advokater med speciale i arveret står klar til at vejlede dig gennem processen.

 

Fast pris på kr. 6.000 inkl. moms.