Priser

Hos Advokat Juhl Andersen har vi en fast timepris på kr. 3.500,00. inkl. moms for partnere og advokater. Vores advokatfuldmægtige har en timepris på kr. 2.500,00 inkl. moms. Vi fakturerer efter medgået tid, hvilket betyder, at du kun betaler for den tid, som vi bruger på din sag.

Testamente inkl. 1 times vejledningsmøde
kr. 6.000 inkl. moms + notarafgift kr. 300
Ægtepagt inkl. 1 times vejledningsmøde
kr. 6.000 inkl. moms+ tinglysningsafgift kr. 1.850
Samejeoverenskomst inkl. 1 times vejledningsmøde
kr. 6.000 inkl. moms
Fuldmagt
kr. 3.000 – kr. 6.000 inkl. moms+ notarafgift kr. 300
Klæd-på-møde, 1,5 times varighed
Kr. 3.300 inkl. moms

Sådan hjælper vi dig

Vores første råd er at booke et klæd-på-møde hos en af vores advokater. Efter mødet vil du have et bedre overblik over din sag, samt være klædt godt på.

Har du brug for vores bistand til din sag, oprettes hurtigt en sag hos os. En sag starter oftest med et møde på vores kontor, hvor vi vil rådgive dig samt give dig et overblik over sagens videre forløb.

Målet for vores praksis er som udgangspunkt at finde løsninger og indgå forlig mellem parterne, men vores advokater er også erfarne sagførere, der kan varetage dine interesser ved en domstol. Sagens afklaring kan derfor både mønte sig ud i et forlig, en afgørelse eller en domsafsigelse.

Opstår der en situation, hvor du igen har brug for vores bistand, kan du altid kontakte os, hvorved vi vil genoptage din sag.